Desiré, zorgkundige

Ik greep alle kansen en maakte mijn droom waar!

“Ik startte bij de gemeente Mol binnen de poetsdienst. Na enkele jaren ontdekte ik dat ik een opleiding tot zorgkundige kon volgen. Met behoud van mijn loon. Die kans wilde ik graag grijpen!”

Studeren en werken met behoud van loon

“2 dagen per week werd ik vrijgesteld van mijn werk om opleiding te volgen. De andere dagen werkte ik gewoon verder binnen de poetsdienst van het woonzorgcentrum. Mijn stages? Die deed ik in het woonzorgcentrum in Ten Hove. Dat was voor mij intussen een vertrouwde omgeving.”

Aan de slag als zorgkundige

“Nadat ik mijn diploma van zorgkundige behaalde, kon ik aan de slag gaan als zorgkundige binnen het woonzorgcentrum. Daar was ik enorm blij om!”

Tijd om op maat te werken

"De huiselijke sfeer is onze grote troef!"

“De huiselijke sfeer in woonzorgcentrum Ten Hove apprecieer ik het meest! We krijgen voldoende tijd om op maat van onze bewoners te werken. Zo verzorgen we bewoners die graag lang slapen pas later in de voormiddag. Daardoor verloopt de zorg veel meer ontspannen en hebben we tijd om eens te gaan wandelen met bewoners die weinig bezoek krijgen. We hebben een hecht team waarbij iedereen probeert om elkaar te helpen.”

Naar top