Leerkracht bij 1 van onze gemeentelijk scholen

Gepubliceerd op  vr 12 jan 2024 om 9.06 uur

Studeer je (binnenkort) af als leerkracht kleuter- of lager onderwijs? Via www.vv-solliciteren.be/mol kan je voor een job binnen het gemeentelijk onderwijs solliciteren. Als je je gegevens achterlaat, neemt de dienst onderwijs of de school contact op bij een werkaanbieding. Jouw gegevens komen terecht in een databank bij 5 scholen. Waar wacht je nog op?!

Onze gemeente heeft onder andere:

Iedereen die interesse heeft, kan solliciteren. Je hoeft hiervoor niet in onze gemeente te wonen.

Via www.vv-solliciteren.be/mol laat je je gegevens achter zodat we je kunnen contacteren als we een werkaanbieding hebben in onze gemeentelijke basisscholen. Een papieren sollicitatiebrief opsturen heeft geen zin. Eventuele vacatures worden bovendien uitgestuurd via de databank.

Waarom werken in het gemeentelijk onderwijs?

  • Je komt terecht in een gedreven en enthousiaste scholengemeenschap met een sterke missie
  • Je wordt omringd door toffe collega’s
  • We bieden veel mogelijkheid tot bijscholing, een mooie kans om ervaring op te doen
  • Bij de start krijg je een aanvangsbegeleider toegewezen die zorgt voor de juiste ondersteuning
  • Je kan rekenen op extralegale voordelen zoals terugbetaling woon-werkverkeer met openbaar vervoer, fietsvergoeding,…

Wie afstudeert

Studeer je binnenkort af en heb je zin om in één van onze scholen aan de slag te gaan? Maak dan een account aan. Belangrijk is dat je je beschikbaarheden nauwgezet bijhoudt en dat je je account elk schooljaar hernieuwt.

Wie een carrièreswitch maakt

Werkte je afgelopen jaren in een andere sector maar heb je zin om je carrière een andere wending te geven in het onderwijs? Dat kan! Je bent dan een zogenaamde ‘zij-instromer’.

Als je beschikt over tenminste een bachelordiploma en je hebt een grote interesse in en feeling met onderwijs, dan kan je aangesteld worden als kleuteronderwijzer of onderwijzer met een verloning volgens weddenschaal 121 en als beleidsondersteuner met een verloning volgens weddenschaal 148.

Wanneer je al startte met het volgen van de opleiding (Educatieve) Bachelor in het kleuter- of lager onderwijs, kan je aangesteld worden in een onderwijsopdracht met een verloning volgens weddenschaal 300.

Bovendien heb je onder bepaalde voorwaarden recht op een lerarenbonus als je een lerarenopleiding volgt. Zo blijft het voor leerkrachten in opleiding werkbaar om lesgeven en opleiding te combineren.

Informeer zeker naar de mogelijkheden!

Ook belangrijk om te weten: werkte je in de privésector als werknemer of zelfstandige, dan kan je als zij-instromer in het onderwijs voor sommige knelpuntambten tot 10 jaar beroepservaring laten meetellen voor je geldelijke anciënniteit.

Iets anders? Kan ook!

Ook andere profielen kunnen terecht op onze gemeentelijke basisscholen. Regelmatig zijn we op zoek naar kinderverzorgers, beleidsondersteuners, paramedici (logopedist, kinesist, ergotherapeut,…). Ook voor deze vacatures registreer je je via www.vv-solliciteren.be/mol.

Meer info: onderwijs, 014 27 24 17, onderwijs@gemeentemol.be

Naar top